Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kycklingsallad | ||
150 g | Stjälkselleri | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Äpple Golden Delicius | |
125 g | Körsbärstomater | |
700 g | Färsk kycklingfilé | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
225 g | Haricot Verts Fryst | |
1 tbsp | Olivolja | |
150 g | Romansallat | |
0,5 pc. | Gurka | |
Dressing | ||
1 krm | Salt | |
1,5 tbsp | Basilika - fryst | |
2 tbsp | Citron | |
4 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Vitlök Vanlig |
Kycklingsallad: Salta och peppra kycklingfiléerna efter smak. Hetta upp olivolja i en stekpanna och bryn kycklingfiléerna ca 3 min på båda sidor på medelhög värme. Sänk sedan värmen ordentligt och låt de stekas klart i pannan ca 10-15 min. Lägg gärna på ett lock.
Värm haricots vertsen i en kastrull med vatten på spisen ca 1 min. Sila sedan av dem och spola under kallt vatten.
Skölj och skär gurka och tomat i mindre bitar. Skölj och strimla sellerin och skölj och tärna äpplet. Skölj och strimla salladen. Blanda samman allting på ett stort fat.
Skiva kycklingen och toppa över salladen.
Dressing: Blana ihop olja, citronskal- och saft och basilika i en skål. Skala och riv i vitlök. Smaka av dressingen med salt och ringla den sedan över kycklingsalladen.
Näringsvärde: 410 kcal. 38 g protein, 22 g fett, 13 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Äpple Golden Delicious Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria