Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Fiskgrytbitar | |
0,5 tsp | Salt | |
400 g | Kokosmjölk | |
3 pc. | Schalottenlök | |
70 g | Morötter | |
5 g | Färsk ingefära | |
100 g | Sugarsnaps | |
1 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
0,5 tsp | Grön Currypasta | |
150 g | Risnudlar | |
1 pc. | Röd Paprika |
Sätt på riset om du vill ha ris till eller koka upp vatten till nudlarna. Koka enligt anvisningarna på paketet.
Skala löken och morötterna. Hacka löken i tunna skivor. Dela paprikan mitt itu, ta bort frön och stjälk och skär den i strimlor. Häll lite av kokosmjölken i en kastrull, vispa ner currypastan och häll i resten av kokosmjölken, låt den koka upp.
Lägg i lök, morot, paprika riven ingefära, salt och fisksåsen och låt puttra i kokosmjölken i 5 minuter. Skär laxfilen i tärningar som är ca 2x2 cm stora. Lägg fisken och sugarsnaps i soppan och låt dem koka i ytterligare fem minuter. Servera med ris eller nudlar vid sidan om.
(Om du gör soppan med fiskbullar räcker det om de kokar med i soppan cirka 1-2 minuter.)
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt