Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
30 g | Parmesanost | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
1,5 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Sardeller | |
1 kg | Kycklingben | |
1 dl | Kalamataoliver | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 krm | Salt | |
500 g | Körsbärstomater | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
2 tbsp | Kapris | |
350 g | Tagliatelle |
Sätt ugnen på 200 grader.
Finhacka vitlöken. Stek den i 1 minut tillsammans med hackade sardeller. Tillsätt tomater, oliver, kapris. Låt puttra i 5 minuter. Tillsätt kycklingen, salt och peppar. Rör runt och stek i några minuter. Riv ner hälften av basilikan. Lägg i en ugnsform och stek i ugnen i ca 30 minuter.
Koka pasta och servera kycklingen med pastan blandat med riven basilika. Riv över parmesan.
Rekvisita: Villeroy & Boch, Jean Dubost, Laguiole
Näringsvärde: Energi (kcal) 571,9, Protein (g) 44,7, Fett (g) 11,4, Kolhydrater (g) 68,8
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt