Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
2 tbsp | Fiskfond | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
Köp hem | ||
1 pc. | Dill - färsk | |
800 g | Potatis Fast | |
250 g | Gröna Ärtor Frysta | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
3 dl | Vispgrädde |
Värm ugnen till 175 grader.
Koka potatisen i saltat vatten.
Lägg de tinade laxfiléerna i en ugnsfast form. Salta och peppra efter smak. Blanda grädden med fond och 0,5 kruka hackad dill. Häll gräddblandningen över laxen och sätt in i ugnen i ca 10-15 min.
Koka ärtorna i lättsaltat vatten i 1 min. Ta ut fisken och häll på ärtor. Dekorera med sköljd hackad dill.
Servera laxen och ärtorna med kokt potatis.
Photo:
Nurlan Emir
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt