Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Kummin | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Gul lök | |
450 g | Fläskfärs | |
0,5 tsp | Chilipulver | |
1 dl | Ströbröd | |
1 pc. | Ägg | |
400 g | Krossade Tomater | |
2 tbsp | Solrosolja |
Finhacka löken och lägg löken, färsen, vitlöken(hackad), halva chilipulvret, kumminen, ströbrödet, ägget och saltet, i en bunke och rör om till en färssmet. Av färsen görs köttbullar, som sedan friteras i het solrosolja i en stekpanna med lite högre kant. Medan köttbullarna friteras, så koka ihop polpa (finkrossade tomaten) med resterande chilipulver och lite salt. Lägg i de friterade köttbullarna i tomatsåsen och låt dem ta smak av tomatsåsen några minuter. Servera de kryddstarka köttbullarna med färsk och finhackad koriander på toppen.
2 Krossade Tomater 390g Garant