Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Röd Paprika | |
1 pc. | Gul lök | |
100 g | Krossade Tomater | |
0,25 pc. | Basilika - färsk | |
1 krm | Salt | |
2 pc. | Aubergine | |
5 pc. | Zucchini | |
1 tbsp | Olivolja, Extra Virgin |
Skölj auberginen och skär de i tärningar(lite större) och bred ut tärningarna på ett fat och strö salt över. Låt vila i 20 minuter, så de vätskar av sig. Under tiden, så hacka löken och låt den sedan bryna i en stekpanna med extra jungfruolivolja i. Tillsätt polpa(finkrossade tomaten), lite salt och låt sjuda i 10 minuter. Skär även paprikan och zucchini i större tärningar och häll tomatsåsen, alla grönsaker( men torka först av auberginen) i en ungsfast form och ringla lite extra jungfruolivolja över det hela och låt caponatan bli klar i ugnen som skall ha 200 graders temperatur och “grönsaksgrytan” bör stå inne i ugnen i cirka 50 minuter. Dekorera caponatan med färska basilikablad och ät gärna crostini till eller annat bröd.
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta