Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Vanliga morötter | |
100 g | Formfranska | |
250 g | Krossade Tomater | |
1 tbsp | Basilika - färsk | |
1 pc. | Gul lök | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Stjälkselleri | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Olivolja, Extra Virgin |
Hacka löken, moroten och selleristjälken. Bryn grönsakshacket i extra jungfruolivolja i kastrullen och tillsätt en liten knippe färsk basilika. Häll i den finkrossade tomaten(polpa) och salta samt peppra.
Låt det hela sjuda i cirka 15 minuter. Under tiden soppan sjuder, skär brödet i tärningar, krydda brödtärningarna med oregano, lite extra jungfruolivolja, ett uns salt och grilla tärningarna i ugnen i 5 minuter.
Servera soppan varm i en soppterrin och lägg i några crostini och ringla lite extra jungfruolivolja över.
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta