Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Morötter | |
500 g | Kycklingfärs | |
1 dl | Vatten | |
250 ml | Kokosmjölk | |
1 tbsp | Rapsolja | |
3 tbsp | Grön Currypasta | |
1 tbsp | Japansk soja | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
3 clove | Vitlök | |
1 pc. | Thaibasilika |
Skala och strimla morötter och skala och riv vitlök. Grovhacka hälften av thaibasilikan.
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs kycklingfärsen krispig. Tillsätt morötter, vitlök och thaibasilika och fräs ytterligare i några minuter.
Tillsätt currypastan och fräs samman. Tillsätt kokosmjölk, vatten och soja och låt det puttra i ca 5-10 minuter.
Smaka av med salt och peppar och dekorera grytan med lite extra basilikablad.
Servera gärna med ris eller nudlar.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Thaibasilika Kruka EKO Klass1