Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
100 g | Jordnötter Rostade/Saltade | |
3 dl | Jasminris | |
0,5 pc. | Salladskål | |
1 pc. | Lime | |
0,5 pc. | Purjolök | |
1 pc. | Färsk ingefära | |
100 g | Spenat Blad | |
3 tbsp | Smör | |
3 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
500 g | Blandfärs | |
3 tsp | Sambal Oelek | |
400 ml | Kokosmjölk |
Hacka jordnötter (kan uteslutas för allergiker såklart). Skölj och skär purjon i 1/2 cm tjocka skivor. Skala och riv ingefäran. Bryn blandfärs och ingefära i smör eller olja i en wok eller stekpanna. Tillsätt purjo, sambal, fisksås och kokosmjölk. Låt sjuda i ca 5 minuter. Tillsätt spenat på slutet. Servera med hackade jordnötter, limeklyftor, strimlad salladskål och jasminris.
1 Jordnötter Salta 275g Estrella
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1