Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Delikatesspotatis | |
100 g | Tofu | |
1 tbsp | Vegansk majonnäs | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 tbsp | Citron, saft | |
1 tsp | Dijonsenap | |
0,5 tsp | Torkad gurkmeja | |
2 krm | Cayennepeppar | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
Topping | ||
1 tbsp | Chilisås | |
20 g | Ärtskott |
Skala potatisen och koka den på låg värme i ca 15-20 min. Den får inte koka sönder.
Sila av potatisvattnet och låt potatisen svalna under hushållspapper eller handduk.
Halvera potatisarna på längden. Gröp ur en liten grop i varje potatishalva med hjälp av ett teskedsmått.
Mixa den urgröpta potatisen med tofu, vegansk majonnäs, rapsolja, citronsaft, dijonsenap, gurkmeja och cayennepeppar. Smaka av med salt och peppar. Fyll en spritspåse med krämen.
Servering: Lägg potatishalvorna på ett fat. Spritsa krämen i halvorna och toppa med med chilisås och ärtskott.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria