Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
175 g | Cashewnötter Naturella | |
200 g | Kokosgrädde | |
1 dl | Sirap Agave | |
1 tsp | Vaniljpulver | |
0,5 dl | Kakao | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
2 tbsp | Kakaonibs | |
200 g | Mörk chokladkaka, vegansk | |
1 tbsp | Kokosolja | |
50 g | Mandlar |
Blötlägg cashewnötterna i minst 2-4 timmar. Sila sedan av vattnet.
Mixa kokosgrädde, cashewnötter, agavesirap, vaniljpulver, kakao och salt i en blender till en slät kräm. Tillsätt kakaonibsen och mixa snabbt ihop så att det blandas väl.
Fördela chokladsmeten i glassformar och tryck in glasspinnarna. Sätt in glassarna i frysen i minst 3-4 timmar.
Ta fram ett fat eller en skärbräda och lägg på ett bakplåtspapper.
Smält chokladen med kokosoljan i en bunke över vattenbad.
Hacka mandlarna fint och tillsätt till chokladen.
Doppa en glass i taget i den smälta chokladen , lägg dem sedan på fatet med bakplåtspapper och strö lite flingsalt på varje glass innan chokladen stelnar. Sätt in glassarna i frysen i 15 min.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt