Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
100 g | Knäckebröd, välj ett glutenfritt havreknäcke | |
300 g | Lemon Curd | |
200 g | Färskost | |
3 dl | Vispgrädde | |
250 g | Jordgubbar | |
Från ditt skafferi | ||
50 g | Smör | |
0,5 dl | Honung | |
1 tbsp | Florsocker |
Havresmul: Bryn smöret i en kastrull. Mixa samman det brynta smöret, havreknäcke och honung till ett kladdigt smul i en matberedare.
Ta fram en form och lägg i bakplåtspapper. Häll ut blandningen i formen och ställ in i frysen i 10 minuter.
Lemoncurdkräm: Vispa lemoncurd och färskost till en slät krämig smet. Tillsätt florsockret och vänd samman.
Vispa grädden på låg hastighet till en krämig och fin konsistens. Vänd ner grädden i lemoncurdsmeten och vänd ihop försiktigt. Fyll en spritspåse med smeten.
Skölj och halvera jordgubbarna.
Montera i glas eller gör ett fint upplägg med alla komponenter på en tallrik.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Lemon Curd Vegansk 320g Garant
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant