Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Spetspaprika | |
200 g | Paprika, sivri | |
1 pc. | Vitlök Vanlig | |
100 g | Persilja - färsk | |
0,5 dl | Olivolja | |
1 pc. | Citron - Eko | |
3 krm | Flingsalt |
Lägg spetspaprika, sivripaprika och en hel vitlök på grillen och grilla dem så att de får en ordentlig grillyta runt om och blir mjuka.
Finhacka persilja och blanda med olja, rivet citronskal och pressad citronsaft.
Dela den grillade vitlöken på mitten och pluppa ur vitlöksklyftorna. Finhacka de grillade paprikorna och vitlöksklyftorna och tillsätt till chimichurrin. Smaka av med salt.
Servera som ett tillbehör till all sorts grillat eller ät med en bit bröd.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt