Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
700 g | Färskpotatis | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Flingsalt | |
25 g | Smör | |
100 g | Dill - färsk | |
0,5 pc. | Rödlök, medelstor | |
1 pc. | Citron - Eko | |
75 g | Fetaost | |
1 krm | Svartpeppar |
Koka potatisen i saltat vatten eller använd redan färdigkokt potatis.
Ta fram en stor gjutjärnspanna och fördela olivolja jämnt i pannan. Lägg ner potatisarna med lite mellanrum mellan varje. Tryck till potatisarna med undersidan av ett glas. Ställ pannan på grillen och stek potatisen tills de är gyllene och krispiga. Vänd dem lite då och då. Tillsätt lite flingsalt och smör mot slutet av stekningen.
Grovhacka dillen och skala och finhacka rödlöken.
Lägg upp potatisen i en skål och tillsätt dill, rödlök, rivet citronskal, lite pressad citronsaft och smulad fetaost. Smaka av med lite svartpeppar.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria