Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
0,25 pc. | Färsk timjan | |
250 g | Gröna Ärtor Frysta | |
3 dl | Vispgrädde | |
450 g | Koljafile | |
700 g | Potatis | |
Från ditt skafferi | ||
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Fiskfond | |
1 tsp | Dijonsenap | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Smör | |
1 pc. | Gul lök | |
0,5 tbsp | Olivolja |
Skala potatisen och koka mjuk i saltat vatten.
Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt.
Skala och finhacka lök. Repa av timjanblad.
Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig. Lägg ner fisken i pannan och låt den steka på ena sidan i ca 1 min.
Tillsätt grädde, fiskfond och senap och låt sjuda på svag värme ca 3-4 min tills fisken känns klar. Smaka av såsen med salt och peppar och toppa med några timjankvistar.
Värm ärtorna i en kastrull med vatten ca 1 min. Sila av vattnet och lägg upp ärtorna i en skål.
Servera fisken med kokt potatis och ärtor.
Näringsvärde: 611 kcal, 34 g protein, 36 g fett, 36 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Koljafilé MSC Fryst 450g Feldts
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria