Skip to main content
Redefine meat nacho med pico de gallo
Mari Bergman

Redefine meat nacho med pico de gallo

30 minEasy
280,35 kr
4 portions 53,31 kr per portion
Prova en vegetarisk middag med vegansk pulled beef från Redefine meat. Med nachos, pico de gallo och smörstekt majs lovar vi att det blir en ny favorit på fredagstacon.

Pulled “beef”
400 gVegetarisk Pulled
0,5 pc.Rödlök
1 cloveVitlök Vanlig
25 gTaco Kryddmix
2 tbspRapsolja
Pico de gallo
250 gKörsbärstomater
0,5 pc.Rödlök
1 pc.Vitlök Vanlig
1 pc.Chilipeppar Röd
1 pc.Lime
1 pc.Koriander, kruka
1 tbspOlivolja
1 krmSalt
1 krmSvartpeppar
Majs
380 gMajskorn
30 gJalapeno Färsk, 1 st
25 gSmör
3 krmSalt
Tillbehör
185 gTortillachips
1 dlOstsås
1 pc.Lime
Instructions
1

Pico de gallo: Skölj och tärna tomaterna och skölj och finhacka chilin. Skala och finhacka lök och vitlök. Blanda samman i en skål och tillsätt finhackad koriander, rivet limeskal, limesaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar.

2

Majs: Sila av vätskan från majsen och finhacka jalapeno. Fräs majs och jalapeno i smöret och krydda med salt.

3

Pulled "beef": Skala och finhacka rödlök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och stek pulled beef med lök och vitlök i ca 4-5 minuter. Krydda med tacokrydda.

4

Lägg upp nachochips på fat och strö över pulled beef, pico de gallo och majs. Ringla över cheddarsås och strö lite korianderblad över. Servera med limeklyftor.

Photo:

Susanna Blåvarg