Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pulled “beef” | ||
400 g | Vegetarisk Pulled | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
25 g | Taco Kryddmix | |
2 tbsp | Rapsolja | |
Pico de gallo | ||
250 g | Körsbärstomater | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 pc. | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
1 pc. | Lime | |
1 pc. | Koriander, kruka | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
Majs | ||
380 g | Majskorn | |
30 g | Jalapeno Färsk, 1 st | |
25 g | Smör | |
3 krm | Salt | |
Tillbehör | ||
185 g | Tortillachips | |
1 dl | Ostsås | |
1 pc. | Lime |
Pico de gallo: Skölj och tärna tomaterna och skölj och finhacka chilin. Skala och finhacka lök och vitlök. Blanda samman i en skål och tillsätt finhackad koriander, rivet limeskal, limesaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
Majs: Sila av vätskan från majsen och finhacka jalapeno. Fräs majs och jalapeno i smöret och krydda med salt.
Pulled "beef": Skala och finhacka rödlök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och stek pulled beef med lök och vitlök i ca 4-5 minuter. Krydda med tacokrydda.
Lägg upp nachochips på fat och strö över pulled beef, pico de gallo och majs. Ringla över cheddarsås och strö lite korianderblad över. Servera med limeklyftor.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria