Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Creme Fraiche | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
80 g | Grönkål | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Citron - Eko | |
250 g | Färdiga pizzabottnar, 2 st, gärna surdeg | |
250 g | Mozzarellaost | |
150 g | Korshags kallrökt lax | |
1 dl | Parmesanost, hyvlad | |
1 krm | Svartpeppar, (efter smak) |
Sätt ugnen på 230°c varmluft.
Blanda crème fraîche med riven vitlök och salt. Dra bort den hårda stjälken från grönkålen och riv bladen i bitar, lägg i en bunke och häll över olivoljan. Massera in oljan i kålen tills den blir glansig. Skär citronen i tunna skivor.
Tryck ut pizzadegarna, eller lägg förgräddade pizzabottnar på varsin bakpappersklädd plåt. Bred crème fraîchen över och lägg på grönkål, mozzarella och citronskivor. Grädda pizzorna tills gyllene ca 10 minuter.
Toppa med lax, parmesan och ordentligt med svartpeppar vid servering.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Kallrökt Laxfilé Skivad ASC Korshags
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria