Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 clove | Vitlök Vanlig | |
100 g | Schalottenlök, (2 st) | |
15 g | Chilifrukter, (0,5 st röd chili) | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
400 g | Körsbärstomater Konserverade, (1 burk) | |
2 tbsp | Kapris | |
1 dl | Svarta oliver, urkärnade | |
400 g | Spaghetti | |
150 g | Korshags gravad lax | |
0,5 dl | Persilja - färsk, hackad | |
1 krm | Salt, (efter smak) | |
1 krm | Svartpeppar, (efter smak) |
Finhacka vitlök och lök och skiva chilin tunt. Stek mjuka i olivoljan på låg värme. Tillsätt tomatpurén och låt steka ett par minuter. Häll i tomater, kapris och oliver. Skölj ur tomatburken med 1 dl vatten och häll i. Låt såsen småkoka i 20 minuter.
Koka spaghettin al dente i saltat vatten.
Skär laxen i små bitar.
Blanda ner spaghettin och laxen i såsen. Smaka av med salt och svartpeppar.
Toppa med persilja.
1 Gravad Laxfilé Skivad ASC Korshags
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria