Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
75 g | Fetaost | |
100 g | Korshags gravad lax | |
150 g | Sparris Färsk | |
2 pc. | Gul lök | |
2 tbsp | Smör | |
8 pc. | Ägg | |
1 dl | Standardmjölk, (3%) | |
1 krm | Salt | |
2 krm | Svartpeppar |
Sätt ugnen på 175°c.
Smula fetaosten och skär laxen i bitar. Bryt av den nedre torra delen på sparrisen och släng. Skär sparrisen i 3 cm långa bitar. Finhacka löken.
Stek löken mjuk i smöret i en ugnstålig non stick-panna, ca 26 cm i diameter
Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Häll äggsmeten i pannan och rör om. Ta från värmen och lägg i sparris, lax och fetaost.
Grädda näst högst upp i ugnen tills gyllene och äggsmeten stannat, 15-17 minuter. Sätt ev på grillfunktion sista minuten.
Servera med sallad till.
Fetaosten går att byta ut mot grovriven cheddar eller västerbottensost
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Gravad Laxfilé Skivad ASC Korshags
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria