Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Schalottenlök | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
400 g | Kvisttomater, (små) | |
65 g | Spenat Blad | |
1 dl | Vispgrädde | |
150 g | Korshags kallrökt lax | |
400 g | Tortiglioni | |
1 tbsp | Citronjuice - råpressad | |
2 tbsp | Citron, (finriven citronzest) | |
1 dl | Basilika - färsk | |
200 g | Burrata | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar |
Finhacka lök och vitlök, halvera tomaterna. Stek löken och vitlöken i en stor panna på medelvärme i 2 msk olivolja tills mjuk. Lägg i tomaterna och låt steka tills de mjuknat ca 6 minuter, mosa lite med en slev. Häll på grädde och låt såsen puttra 5 minuter till. Smaka av med salt och peppar.
Skär laxen i bitar.
Koka pastan al dente i saltat vatten. Rör ner pasta, lax, spenat, basilika, citronjuice och hälften av citronzesten i såsen. Lägg upp i skålar och toppa eventuellt med burrata. Avsluta med resten av citronzesten, lite olivolja och mer svartpeppar.
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Kallrökt Laxfilé Skivad ASC Korshags
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria