Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Potatis | |
0,5 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 tbsp | Smör | |
1 dl | Smetana | |
150 g | Korshags gravad lax | |
0,25 pc. | Gräslök - färsk, ca 2 msk, hackad | |
2 tbsp | Dill - färsk, plockad | |
1 krm | Svartpeppar, (efter smak) | |
130 g | Citron, 1 st (klyftad citron till servering) |
Riv potatisen grovt och blanda med salt i en bunke. Låt stå 5 minuter och lägg sedan potatisen i en ren kökshandduk. Krama ur så mycket vätska som möjligt.
Finhacka rödlöken och ställ åt sidan.
Smält hälften av smöret i en stekpanna ca 28 cm i diameter. Lägg ut potatisen i ett jämnt lager, platta till och stek ca 5 minuter på medelvärme tills botten är krispig och gyllene.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria