Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Ricottaost | |
4 pc. | Ägg | |
2 krm | Salt | |
2 dl | Vetemjöl | |
1 tsp | Bakpulver | |
1 dl | Standardmjölk, (3%) | |
1 pc. | Avokado | |
300 g | Korshags kallrökt lax | |
1 dl | Creme Fraiche | |
25 g | Krasse, (0,5 ask) | |
135 g | Citron, 1 klyftad citron, till servering |
Blanda ricotta med ägg och salt till en jämn smet. Rör i mjöl och bakpulver och sist mjölk.
Stek pannkakorna på medelvärme i smör, ca ½ dl smet per pannkaka, runt 2 minuter per sida tills gyllene.
Skiva avocadon.
Servera pannkakorna med lax, crème fraîche, avocado, krasse och citronklyftor.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Kallrökt Laxfilé Skivad ASC Korshags