Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Schalottenlök | |
0,5 dl | Strösocker | |
0,5 dl | Ättika | |
2 krm | Salt | |
200 g | Färskost | |
150 g | Citron, (2 tsk zest och 1 msk saft) | |
3 tbsp | Pepparrot Färsk | |
4 pc. | Bagels | |
300 g | Korshags kallrökt lax | |
0,5 dl | Dill - färsk, plockad |
Skiva löken tunt och lägg i en glasburk. Koka 1 dl vatten med socker, ättika och 1 krm salt tills sockret löst sig. Häll den varma lagen över löken och låt svalna. Kyl minst 1 timme.
Rör ihop färskost med citronjuice, citronzest och 1 krm salt. Smaka av med pepparrot till lagom styrka.
Rosta bagels.
Servera bagels med lax, pepparrotskräm, picklad lök och dill.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
2 Kallrökt Laxfilé Skivad ASC Korshags