Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
75 g | Smör | |
150 g | Marshmallows | |
0,5 tbsp | Hushållsfärg Grön, ca | |
100 g | Rispuffar | |
200 g | Mörk chokladkaka |
Smält smöret på låg värme i en kastrull. Tillsätt marshmallows och rör om tills det smält. Tillsätt grön karamellfärg lite i taget tills du får en önskad grön färg.
Tillsätt rispuffarna och blanda om ordentligt.
Klä en rektangulär form ca 20x30 cm i diameter med plastfolie. Häll ner smeten och bred ut ett jämnt lager med en spatel. Ställ kallt i kylen för att stelna.
Ta ut den stelnade kakan och skär ut jämna rektangulära bitar.
Smält chokladen i ett vattenbad. Doppa ena änden av varje kaka i chokladen för att skapa hår. Lägg ut kakorna på ett bakplåtsklädd fat.
Använd en grillpinne och doppa i resterande choklad för att dekorera kakorna med ögon, mun och ärr.
Ställ in kakorna i kylen i ca 15 minuter för att stelna.
Photo:
Christoffer Skogsmo