Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Rana ravioli | |
250 g | Körsbärstomater | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Rosmarin - färsk | |
1 tsp | Flingsalt | |
1 tsp | Strösocker | |
125 g | Mozzarellaost |
Förbered konfiterade tomater, värm ugnen till 140°C.
Halvera körsbärstomaterna och lägg dem i en ugnsform. Ringla över olivoljan, och strö över flingsalt, socker och plockade rosmarinblad.
Blanda allt försiktigt så att tomaterna täcks av olivolja och kryddor.
Rosta tomaterna i ugnen i cirka 2 timmar tills de är mjuka och karamelliserade.
Koka raviolin enligt anvisningarna på förpackningen, fördela på tallrikar.
Lägg de konfiterade tomaterna över pastan. Riv mozzarellan och lägg ovanpå de ljumma tomaterna. Toppa med några färska rosmarinblad och nymalen svartpeppar.
Varsågod.
Photo:
RANA
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Mozzarella 125g Michelangelo