Skip to main content
Minipinsa med Ndujasås, burrata, ruccola
Mari Bergman

Minipinsa med Ndujasås, burrata, ruccola

20 minEasy
250,70 kr
4 portions 44,33 kr per portion
Populära Pinsan i miniformat. Imponerande gott på bara 20 minuter.

260 gPinsa, 2 st minipinsa eller 1 stor
180 gSmaksatt tomatsås
150 gRiven Parmesanost
200 gBurrata
1 tbspOlivolja
30 gRuccolasallat
Instructions
1

Värm ugnen enligt anvisningar på förrpackningen.

2

Lägg pizzabottnarna på en plåt med bakplåtspapper.

3

Pensla olivolja i kanterna och bred Ndujasåsen över pizzabottnarna. Strö över den rivna parmesanosten och grädda pizzorna i ugnen i ca 10-12 minuter.

4

Toppa pizzorna med burrata, olivolja, salt, peppar och ruccola. Skär upp i bitar och servera meddetsamma.

Photo:

Susanna Blåvarg