Skip to main content
Snabb kebabpizza
Mari Bergman

Snabb kebabpizza

20 minEasy
287,10 kr
4 portions 35,72 kr per portion
Pizzornas pizza?! Som take away fast hemmagjort, perfekt när du vill ha något snabbt och gott till helgen, eller vilken dag som helst.

1 pc.Rödlök
150 gIsbergssallat
2 tbspPersilja - färsk
620 gPizzakit
150 gRiven Mozzarellaost
275 gKebab
50 mlVitlökssås
50 mlChilisås
100 gFeferoni
Instructions
1

Värm ugnen till 200 grader.

2

Skala och strimla rödlöken och skölj och strimla salladen. Finhacka persilja. Lägg åt sidan.

3

Lägg pizzabottnarna på två plåtar med bakplåtspapper. Pensla kanterna med lite olivolja och fördela den medföljande tomatsåsen på bottnarna. Strö över ost och grädda pizzorna en i taget i ca 10 minuter.

4

Hetta upp en panna med lite olivolja och stek kebabköttet gyllene runt om.

5

Toppa pizzorna med kebabköttet, färdig vitlökssås och stark röd sås, rödlök, isberg och persilja. Skär pizzorna i bitar och servera med extra feferoni för de som önskar.

Photo:

Susanna Blåvarg