Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Rödlök | |
150 g | Isbergssallat | |
2 tbsp | Persilja - färsk | |
620 g | Pizzakit | |
150 g | Riven Mozzarellaost | |
275 g | Kebab | |
50 ml | Vitlökssås | |
50 ml | Chilisås | |
100 g | Feferoni |
Värm ugnen till 200 grader.
Skala och strimla rödlöken och skölj och strimla salladen. Finhacka persilja. Lägg åt sidan.
Lägg pizzabottnarna på två plåtar med bakplåtspapper. Pensla kanterna med lite olivolja och fördela den medföljande tomatsåsen på bottnarna. Strö över ost och grädda pizzorna en i taget i ca 10 minuter.
Hetta upp en panna med lite olivolja och stek kebabköttet gyllene runt om.
Toppa pizzorna med kebabköttet, färdig vitlökssås och stark röd sås, rödlök, isberg och persilja. Skär pizzorna i bitar och servera med extra feferoni för de som önskar.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Klassisk Kebab 275g Schysst Käk