Skip to main content
Tonkatsu-nuggets med ris och kålsallad
Mari Bergman

Tonkatsu-nuggets med ris och kålsallad

20 minEasy
131,80 kr
4 portions 26,87 kr per portion
Vardagsräddare med mycket smak – krispiga nuggets blandas med smakrik tonkatsusås och serveras med ris och en enkel kålsallad.

3 dlBasmatiris
250 gRaw slaw
1 tbspRapsolja
1 pc.Lime
1 tbspOlivolja
360 gVegetariska nuggets
100 mlTonkatsusås
0,5 dlVatten
Instructions
1

Koka ris enligt anvisning på förpackningen.

2

Blanda kålmixen med rapsolja och en nypa salt. Tillsätt rivet limeskal och blanda om. Skär limen i klyftor.

3

Hetta upp lite olivolja i en panna och stek nuggetsen på medelvärme i ca 3-4 minuter på båda sidor.

4

Blanda samman färdig tonkatsusås med vatten i en skål. Häll såsen över nuggetsen och låt den puttra in i max 30 sekunder.

5

Lägg upp ris och nuggets på tallrikar och servera med kålsallad och lime.

Photo:

Susanna Blåvarg