Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 dl | Basmatiris | |
250 g | Raw slaw | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 pc. | Lime | |
1 tbsp | Olivolja | |
360 g | Vegetariska nuggets | |
100 ml | Tonkatsusås | |
0,5 dl | Vatten |
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Blanda kålmixen med rapsolja och en nypa salt. Tillsätt rivet limeskal och blanda om. Skär limen i klyftor.
Hetta upp lite olivolja i en panna och stek nuggetsen på medelvärme i ca 3-4 minuter på båda sidor.
Blanda samman färdig tonkatsusås med vatten i en skål. Häll såsen över nuggetsen och låt den puttra in i max 30 sekunder.
Lägg upp ris och nuggets på tallrikar och servera med kålsallad och lime.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko