Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Spaghetti | |
250 g | Bacon Tärnat | |
3 clove | Vitlök Färsk, finhackad | |
400 g | Körsbärstomater, halverade | |
100 g | Pesto Röd | |
1 pinch | Basilika - färsk | |
40 g | Parmesanost, riven |
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen, finhacka vitlök och dela körsbärstomaterna på hälften.
Knaperstek bacontärninger, ta upp ur pannan men låt fettet vara kvar i panna. Ta pannan från plattan, rör snabbt ner finhackad vitlök och blanda ner tomathalvorna. Sätt tillbaka pannan på plattan och skruva ner värmen till medel. Lägg på ett lock och småputtra i ca. 5 min.
Ta av pannan från plattan igen och rör ned pesto, bacon och justera tjockheten på såsen med hjälp av lite pastavatten, tills du har den konsisten du önskar. Tillsätt nykokt pasta och blanda ihop. Avsluta med riven parmesan och lite basilika.
Photo:
Silje Feiring
38,13 kr /kg
135,36 kr /kg
199,50 kr /kg
87,80 kr /kg
39,95 kr
179,67 kr /kg
433,00 kr /kg