Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Rigatoni | |
2 tbsp | Havssalt | |
2 tsp | Solrosolja | |
300 g | Salsiccia, 3 st korvar | |
100 g | Färsk bladspenat | |
300 g | Pastasås Basilika | |
80 g | Parmesanost | |
1 tsp | Havssalt | |
1 tsp | Svartpeppar Malen | |
125 g | Riven Mozzarellaost |
Förvärm ugnen till 250 grader varmluft med grilleffekt. Tillaga pastan efter anvisning på paketet, i rejält saltat vatten.
Värm upp en stekpanna med lite olja till medelhög värme. Ta ur korven ur tarmen och skär i 2 cm bitar så att det blir som små köttbullar. Fräs snabbt i stekpannan.
Sila av vattnet från pastan och blanda ner spenat. Tillsätt tomatsås och riven parmesan.
Smaka av med salt och peppar innan du vänder ner den stekta korven/köttbullarna.
Ta fram en eldfast form och häll över blandningen Toppa med skivad mozzarella och baka i ugnen 4-5 minuter tills osten har smält.
Toppa med grovhackad pesilja innan servering.
Photo:
Silje Feiring
56,25 kr /kg
131,29 kr /kg
67,90 kr /L
228,00 kr /kg
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
291,54 kr /kg
57,38 kr /kg
433,00 kr /kg
998,53 kr /kg
149,90 kr /kg