Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
125 g | Mozzarellaost | |
500 g | Pastasås Basilika | |
500 g | Gnocchi Färsk | |
125 g | Färsk bladspenat | |
300 g | Salsiccia, 3 st korvar |
Värm upp en stekpanna med lite olja till medelhög värme. Tryck ut färsen ur tarmen och dela i 2 cm skivor så det blir som små köttbullar. Fräs snabbt i stekpannan.
Tillaga gnocchin enligt anvisning på paketet.
Häll pastasåsen över köttbullarna, fyll upp 1/3 av den tomma pastasåsburken med vatten och häll ner i pannan. Bland ihop ordentligt. Tillsätt spenat och rör ihop innan du häller ner gnocchin. Riv över mozzarella, sätt på ett lock och låt puttra ca 5 minuter på låg värme tills osten smält.
Photo:
Silje Feiring
1 Mozzarella 125g Michelangelo
135,60 kr /kg
57,38 kr /kg
69,90 kr /kg
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
291,54 kr /kg
228,00 kr /kg