Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Brownie | ||
125 g | Smör | |
200 g | Mörk chokladkaka | |
4 pc. | Ägg | |
3 dl | Strösocker | |
2 dl | Vetemjöl | |
2 tsp | Vaniljsocker | |
1 tsp | Bakpulver | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Riven kokos | |
Glasyr | ||
50 g | Smör | |
3 tbsp | Brygg- och kokkaffe, kokt, kallt kaffe | |
1 dl | Kakao | |
1 tbsp | Vaniljsocker | |
2 dl | Florsocker | |
Hallonfrostning | ||
0,5 dl | Hallon Frysta | |
1 tbsp | Vatten | |
50 g | Smör | |
2 dl | Florsocker | |
125 g | Färskost | |
2 tbsp | Vispgrädde | |
1 krm | Hushållsfärg Röd |
Värm ugnen till 175 grader (över- och undervärme).
Smält ihop smör och choklad i en kastrull.
Vispa ägg och strösocker i en bunke med elvisp.
Blanda ihop mjöl, vaniljsocker, bakpulver och salt i en ny bunke och vänd ner i ägg- och sockersmeten med en slickepott. Tillsätt den smälta chokladblandningen och rör om lite till, bara precis tills det går ihop till en jämn smet.
Häll smeten i en smör- och bröad rektangulär form med måtten ca 20×30 cm eller häll smeten i hjärtformade silikonformar.
Grädda hel kaka i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.
Glasyr: Smält smör och låt svalna. Tillsätt sedan kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker och blanda till en jämn och bredbar smet.
Om du har en hel kaka så kan du stansa ut hjärtformade kakor med hjälp av en hjärtformad pepparkaksform.
Bred chokladglasyr på hälften av dina brownies och hallonfrostning på hälften och toppa med lite kokosflingor.
Photo:
Susanna Blåvarg
72,95 kr
2 Excellence Mörk Chokladkaka Havssalt 100g Lindt
439,50 kr /kg
4,10 kr /pc.
21,95 kr /kg
8,98 kr /kg
137,19 kr /kg
88,67 kr /kg
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
33,25 kr /kg
125,90 kr /kg
144,33 kr /kg
237,50 kr /kg
35,00 kr /kg
87,33 kr /kg
171,14 kr /kg
69,90 kr /L
831,67 kr /L