Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
600 g | Torskrygg | |
140 g | Bacon Skivat | |
1 pc. | Röd Paprika | |
3 dl | Vispgrädde | |
175 g | Färsk bladspenat | |
Från ditt skafferi | ||
1 tsp | Salt | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Rödlök | |
2 clove | Vitlök | |
25 g | Smör | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
2 tsp | Tomatpuré | |
1 tsp | Vitvinsvinäger | |
1 dl | Vatten |
Salta och peppra fiskbitarna efter smak. Strimla baconet tunt.
Tärna paprika och finhacka rödlök och vitlök.
Stek baconet krispigt i en panna utan fett. Häll över baconet på hushållspapper.
Torka ur pannan och tillsätt lite olivolja och smör. Stek fiskbitarna i 1-2 minuter på båda sidor så att de får en fin gyllene stekyta. Lyft ur fisken och lägg över på en tallrik.
Gör rent pannan. Tillsätt olivolja i pannan och fräs rödlök, vitlök, paprika och basilika i ca 5 minuter på medelvärme. Tillsätt tomatpurén och fräs ytterligare 30 sekunder. Tillsätt grädde, lite vinäger, ca 1 tsk salt och peppar efter smak. Låt såsen puttra i 5 minuter på medelvärme. Tillsätt spenat i pannan och låt den mjukna.
Lägg ner fiskbitarna i såsen och låt fisken bli varm. Strö över bacon och servera tillsammans med valfritt tillbehör.
Photo:
Susanna Blåvarg
235,71 kr /kg
109,40 kr /kg
95,00 kr /kg
59,90 kr /L
3 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
291,54 kr /kg
33,25 kr /kg
998,53 kr /kg
30,00 kr /kg
199,09 kr /kg
133,90 kr /kg
132,67 kr /L
3 495,00 kr /kg
119,75 kr /kg
138,00 kr /L