Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Rigatoni, eller annan pasta | |
1 pc. | Avokado | |
2 dl | Grekisk Yoghurt | |
1 clove | Vitlök, riven | |
0,5 pc. | Citron, 1 msk citronjuice, 2 msk zest | |
65 g | Spenat Blad | |
2 dl | Basilika - färsk | |
1 dl | Persilja - färsk | |
250 g | Varmrökt lax, korshags |
Koka pastan i saltat vatten. Häll av och skölj snabbt i kallt vatten.
Gröp ur avokadon. Mixa avokado, yoghurt, vitlök, citronjuice, citronzest, spenat, hälften av basilikan, persilja, 2 krm salt och 2 krm peppar med en stavmixer till en slät krämig dressing.
Blanda pastan med dressingen, smaka av med salt och peppar.
Toppa med lax och resten av basilikan.
Photo:
Korshags
56,25 kr /kg
101,50 kr /kg
39,50 kr /kg
199,09 kr /kg
60,30 kr /kg
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
291,54 kr /kg
179,67 kr /kg
21,95 kr /pc.
2 Varmrökt Laxfilé Citronpeppar ASC
559,60 kr /kg