Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Ljus soja | |
1 tbsp | Sesamolja | |
1 tbsp | Honung | |
1 tsp | Chiliflakes | |
2 clove | Vitlök, finrivna | |
450 g | Färsk laxfilé, Korshags | |
3 dl | Jasminris | |
200 ml | Kokosmjölk | |
1 dl | Riven kokos, rostad | |
1 pc. | Gurka | |
200 g | Rädisor | |
2 tsp | Vitvinsvinäger | |
2 tsp | Färsk ingefära, riven | |
3 pc. | Salladslök | |
1 dl | Koriander - färsk | |
1 tsp | Salt |
Sätt ugnen på 150°C varmluft.
Blanda soja, sesamolja, honung, chiliflakes och vitlök till en marinad. Lägg laxen i en ugnsform och häll över marinaden. Baka mitt i ugnen ca 25 minuter tills genomlagad.
Koka upp riset med 3 dl vatten, kokosmjölk och 1 krm salt. Sjud på låg värme 10 min. Ta från värmen och låt stå med lock på i 10 min. Rör i kokosflingorna.
Skala och skär gurkan i bitar, skiva rädisorna tunt. Blanda med vinäger och ingefära, smaka av med salt.
Skiva salladslöken tunt och strö över laxen tillsammans med koriandern.
Servera laxen med riset och gurksalladen.
Photo:
Korshags
426,33 kr /L
276,67 kr /L
155,71 kr /kg
1 355,36 kr /kg
199,09 kr /kg
199,00 kr
23,98 kr /kg
75,80 kr /L
112,50 kr /kg
70,19 kr /kg
119,60 kr /kg
138,00 kr /L
149,75 kr /kg
17,95 kr
134,75 kr /kg
33,25 kr /kg