Skip to main content
Vitlöksdoftande pasta med fläskfilé och basilika
Mari Bergman

Vitlöksdoftande pasta med fläskfilé och basilika

20 minEasy
192,85 kr
4 portions 42,60 kr per portion
En italiensk vitlöksdoftande fläskfilépasta med basilika. Det här receptet ingår i Mathems koncept - recept med fem huvudingredienser. Se alla våra recept för "köp hem fem" här.

Från ditt skafferi
1 pc.Gul lök
0,5 tspSalt
2 cloveVitlök Vanlig
1 tbspSmör
3 krmSvartpeppar
Köp hem
1 pc.Basilika - färsk
2 dlCreme Fraiche Naturell
50 gRiven Ost
550 gFläskfile Färsk
400 gPenne
Instructions
1

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

2

Strimla fläskfilén. Skala och finhacka lök och vitlök.

3

Hetta upp en stekpanna och bryn fläskfilé, lök och vitlök i smör tills köttet är genomstekt. Krydda med salt och svartpeppar och tillsätt crème fraiche och ost. Blanda om och låt puttra i 2-3 minuter.

4

Hacka basilikan grovt.

5

Blanda såsen med pastan och den hackade basilikan.

Näringsvärde: 581 KCAL 34 G PROTEIN 24 G FETT 57 G KOLHYDRATER

Photo:

Nurlan Emir