Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 dl | Sushiris | |
0,5 pc. | Gurka | |
0,5 tbsp | Vitvinsvinäger | |
1 tsp | Strösocker | |
2 clove | Vitlök | |
100 g | Böngroddar | |
1 tbsp | Sesamolja | |
2 tbsp | Smör | |
130 g | Färsk bladspenat | |
250 g | Korshags, varmrökt lax med Chili & Sesam | |
4 pc. | Ägg, gulorna | |
0,5 tsp | Salt | |
150 g | Kimchi | |
1 tsp | Sesamfrö |
Skölj sushiriset noga. Lägg riset i rikligt med kallt vatten och låt stå 20 minuter.
Skär gurkan i små tärningar och blanda med vinäger, socker, 1⁄2 riven vitlöksklyfta och 1 krm salt. Blanda böngroddarna med sesamolja och 1 krm salt.
Häll av riset och låt rinna av ordentligt i en sil. Koka enligt anvisning på förpackning.
Finhacka resten av vitlöken. Smält smöret i en panna och tillsätt vitlöken, stek tills den börjar mjukna och tillsätt spenaten. Stek tills spenaten precis blivit mjuk, salta lite.
Fördela riset i fyra skålar. Toppa riset med gurka, böngroddar, spenat, kimchi och lax. Lägg äggulan i mitten och strö över sesamfrön.
Photo:
Korshags
63,00 kr /kg
70,19 kr /kg
138,00 kr /L
22,95 kr /kg
199,09 kr /kg
138,61 kr /kg
276,67 kr /L
133,90 kr /kg
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
291,54 kr /kg
2 Varmrökt Laxfilé, Chili & Sesam ASC
559,60 kr /kg
4,10 kr /pc.
33,25 kr /kg
162,71 kr /kg
972,37 kr /kg