Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 dl | Sushiris | |
0,3 pc. | Gurka | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
1 tbsp | Vitvinsvinäger | |
2 tsp | Strösocker | |
1 dl | Kokosgrädde | |
2 clove | Vitlök, rivna | |
4 tbsp | Ljus soja | |
0,5 pc. | Lime, ca 1 msk pressad limejuice | |
250 g | Färsk laxfilé, Korshags | |
1 tbsp | Sesamolja | |
1 clove | Vitlök, riven | |
1 pc. | Mango | |
2 pc. | Salladslök | |
0,5 tsp | Salt | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
100 g | Jordnötter Rostade/Saltade, rostade | |
50 g | Ingefära inlagd |
Skölj riset noga. Lägg riset i rikligt med kallt vatten, låt stå 20 minuter.
Skiva gurkan tunt, gärna på mandolin. Blanda gurka, skivad chili, vinäger och 1 tsk socker och ställ åt sidan. Vispa ihop kokosgrädde med hälften av vitlöken, 1 msk soja, 1 tsk socker och limejuice.
Häll av riset och låt rinna av ordentligt i en sil. Koka enligt anvisning på förpackning.
Skär bort skinnet från laxen. Skär laxen i små bitar och blanda med sesamolja samt resten av sojan och vitlöken.
Skär mangon i bitar och strimla salladslöken tunt.
Fördela riset i 4 skålar. Ringla över kokosdressingen. Lägg gurka, mango, lax och inlagd ingefära på riset. Toppa med salladslök, koriander och jordnötter.
Photo:
Korshags
63,00 kr /kg
70,19 kr /kg
220,00 kr /kg
138,00 kr /L
22,95 kr /kg
75,80 kr /L
199,09 kr /kg
426,33 kr /L
52,66 kr /kg
199,00 kr
276,67 kr /L
106,60 kr /kg
17,95 kr
33,25 kr /kg
134,75 kr /kg
121,82 kr /kg
1 Ingefära Gari 145g Blue Dragon
478,95 kr /kg