Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
900 g | Marinerad Tvådelad Kycklingfilé | |
900 g | Delikatesspotatis, eller färskpotatis vid säsong | |
125 g | Rädisor | |
150 g | Sugarsnaps | |
150 g | Örtdressing, ca 1,5 dl | |
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Salt, efter smak | |
1 krm | Svartpeppar, efter smak | |
1 pc. | Rödlök |
Tänd grillen och ta fram kycklingen.
Dela potatisen på mitten och koka i saltat vatten i ca 15-20 minuter.
Skiva rädisorna och dela sugarsnapsen på längden. Skala och skiva rödlöken tunt.
Grilla kycklingen hårt på direkt värme 1-2 minuter per sida. Flytta sedan till indirekt värme och låt ligga tills den når en innertemperatur på 70 grader.
Blanda den kokta potatisen, rädisor, sugarsnaps och rödlök med örtkrämen. Smaka av med salt och peppar och lägg upp på ett fat. Servera tillsammans med grillad kyckling.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Tvådelad Kycklingbröstfilé Marinerad
183,33 kr /kg
21,95 kr
119,60 kr /kg
266,33 kr /kg
144,75 kr /kg
33,25 kr /kg
998,53 kr /kg
30,00 kr /kg