Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
600 g | Färsk kycklingfilé | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Paprikakrydda | |
0,5 tsp | Torkad oregano | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Spiskummin | |
Tillbehör | ||
320 g | Tortilla Wrap | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
0,5 pc. | Lime | |
2 dl | Gräddfil | |
Mangosalsa | ||
1 tsp | Honung Flytande | |
225 g | Mango Fryst | |
0,5 pc. | Gurka | |
0,5 tsp | Salt | |
1 pc. | Avokado | |
0,5 pc. | Lime |
Mangosalsa: Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked. Skär gurkan i mindre bitar. Dela, kärna ur och tärna avokado. Blanda samman gurka och avokado i en skål och tillsätt den tinade mangon, saft från 0,5 lime, honung och salt.
Kyckling: Krydda kycklingen med spiskummin, paprikapulver, oregano samt salt och peppar efter smak. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen ca 3-4 min på båda sidor så att den får en fin gyllenbrun stekyta. Sänk värmen och låt kycklingen bli genomstekt i pannan.
Skär kycklingen i skivor.
Tillbehör: Skölj och strimla salladen.
Fyll tortillabröden med sallad, kyckling och mangosalsa. Toppa med en klick gräddfil och pressa över limesaft.
Näringsvärde: 664 kcal, 38 g protein, 21 g fett, 75 g kolhydrater.
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel