Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
4 tbsp | Pumpakärnor | |
35 g | Ruccolasallat | |
1 tbsp | Olivolja | |
400 g | Spaghetti Fullkorn | |
0,5 pc. | Broccoli Färsk | |
300 g | Halloumi | |
Broccolipesto | ||
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Basilika - fryst | |
1 pc. | Broccoli Färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
50 g | Parmesanost | |
1 tbsp | Citron | |
1 dl | Olivolja | |
1 dl | Pumpakärnor |
Brocolipesto: Koka upp saltat vatten i en kastrull. Skölj och dela broccolin i mindre buketter (gör i ordning även till tillbehöret och lägg ½ broccoli åt sidan). Koka broccolibuketterna i ca 3 min. Sila av vattnet och lägg broccolibuketterna i en matberedare. Tillsätt pumpakärnor, skalad vitlöksklyfta, grovriven ost, basilika, olja och citronsaft. Mixa ihop till en pesto och smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skär halloumin i kuber. Hetta upp olja i en stekpanna och stek halloumin och broccolibuketterna gyllenbruna.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med peston. Lägg upp i skålar och toppa med halloumi, broccoli, ruccola och lite extra pumpakärnor.
Näringsvärde: 857 kcal, 37 g protein, 51 g fett, 59 g, kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria