Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
1 pc. | Lime | |
Thaigryta | ||
1 tbsp | Färsk ingefära | |
2 tsp | Sambal Oelek | |
1 krm | Salt | |
400 ml | Kokosmjölk | |
500 g | Kycklingfärs | |
100 g | Färsk bladspenat | |
0,5 pc. | Purjolök | |
2 tbsp | Rapsolja | |
2 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Tillbehör: Koka riset enligt förpackningens anvisningar.
Thaigryta: Skölj och skiva purjolöken. Skala och riv ingefäran.
Hetta upp olja i en wok- eller stekpanna och bryn färs och ingefära tills färsen är genomstekt. Finfördela den med en gaffel. Tillsätt purjo, sambal oelek, fisksås och kokosmjölk. Låt sjuda i ca 5 min.
Skölj spenaten och vänd ner i den varma grytan precis innan servering. Smaka av med salt och svartpeppar.
Servera grytan med ris, limeklyftor och ev lite krossade jordnötter på toppen.
Näringsvärde: 726 kcal, 35 g protein, 41 g fett, 53 g kolhydrater.
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria