Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Crêpes | ||
1 tsp | Salt | |
4 dl | Mellanmjölk | |
2 pc. | Ägg | |
2 tbsp | Smör | |
2 dl | Vetemjöl | |
Champinjonfyllning | ||
500 g | Färska champinjoner | |
1 tsp | Örtsalt | |
20 g | Salladslök | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 tbsp | Smör |
Pannkakor: Vispa äggen i en skål med hälften av mjölken. Tillsätt mjölet, lite i taget medan du vispar, så att det inte blir klumpar i smeten. Tillsätt resten av mjölken och saltet. Låt gärna smeten vila en stund.
Champinjonröra: Pressa vitlöken. Borsta bort jord från champinjonerna och skär dem i skivor. Stek dem mjuka i smöret tillsammans med vitlöken.
Hetta upp en stekpanna till medelvärme och smält en klick smör. Häll i knappt 1 dl smet. Vänd när ytan stelnat lite.
Krydda med örtsaltet och häll på crème fraîche. Koka ihop.
Hacka 2 st salladslökar. Lägg fyllningen på pannkakorna och strö på sallads- eller gräslök. Rulla ihop eller vik till en wrap.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt