Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
0,5 pc. | Gurka | |
50 g | Ruccolasallat | |
0,5 tbsp | Vinäger | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
2 dl | Vispgrädde | |
1,5 tbsp | Balsamvinäger | |
1 tbsp | Smör | |
2 clove | Vitlök Färsk | |
1 pc. | Hönsbuljong | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,66 pc. | Oregano - färsk | |
600 g | Kycklingfile | |
0,5 tsp | Salt | |
1 dl | Vatten | |
Till servering | ||
3 dl | Basmatiris |
Koka ris enligt förpackningen anvisningar.
Oreganokyckling: Skala och hacka vitlöken. Repa (dra av bladen från kvistarna) och hacka oreganon. Hetta upp smör i en stekpanna och bryn kycklingen tillsammans med vitlöken. Salta och peppra direkt i pannan. Rör ner grädde, vatten, buljong, oregano och balsamvinäger i stekpannan och låt allt koka i ca 5 minuter, gärna under lock.
Gurksallad: Skölj gurkan och skär i mindre bitar. Skölj ruccolan. Blanda ihop gurkan med ruccolan och smaksätt med olja och vinäger.
Servera kycklingen med ris och sallad.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko