Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Frosting | ||
1 dl | Florsocker | |
12 g | Polkagrisar | |
100 g | Färskost Naturell | |
1 tsp | Pepparmintsarom | |
Smet | ||
1,5 dl | Strösocker | |
1 tsp | Kardemumma Mald | |
1 tsp | Vaniljsocker | |
1,5 tsp | Ingefära Malen | |
0,5 tsp | Bakpulver | |
2 tsp | Kanel | |
2,5 dl | Vetemjöl | |
2 pc. | Ägg | |
125 g | Smör | |
Dekoration | ||
24 g | Polkagrisar |
Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda mjöl, bakpulver och kryddor i en bunke och blanda ner i äggsmeten tillsammans med smör och vispa smeten slät.
Klicka smeten i formar. Grädda i 15-20 min i 175 grader. Låt dem svalna.
Blanda färskost med florsocker. Krossa polkagrisarna och rör ner polkakrosset och smaksätt med pepparmintsarom.
Spritsa frosting på varje cupcake och dekorera med polkakross.
Photo:
Maddzan Lindblad
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant
1 Polkagrisar 375g Svenskt Godis
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria