Skip to main content
Vietnamesisk glasnudelsallad med grillad rostbiff
Mia Troberg

Vietnamesisk glasnudelsallad med grillad rostbiff

15 minEasy
559,50 kr
4 portions 65,33 kr per portion
Nyttig och fantastisk god nudelsallad med rostbiff och en het dressing som piffar till den fräscha salladen lite extra. Det här receptet ingår i Mathems koncept - recept med max 500 kcal. Se alla våra recept med max 500 kcal här.

1 pc.Röd Paprika
0,25 pc.Isbergssallat
200 gVanliga morötter
2 dlCashewnötter Saltade
0,5 pc.Gurka
1 tbspSesamfrö
100 gGlasnudlar
1 pc.Koriander - färsk
250 gRostbiff Pålägg
70 gSalladslök
Dressing
1 pc.Chilipeppar Röd
1 krmSalt
2 tbspVatten
1 tspSesamolja
0,5 pc.Koriander - färsk
1 tspHonung Flytande
2 tbspRapsolja
1,5 cloveVitlök Vanlig
2 pc.Lime
2 tbspFisksås - Asiatisk
2 tbspFärsk ingefära
2 tbspRisvinäger
Instructions
1

Dressingen: Lägg finhackad vitlök och riven ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja. Tillsätt hackad koriander. Låt stå en stund.

2

Tillaga nu nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Skölj dem i kallt vatten.

3

Strimla köttet. Skala och strimla morötterna. Strimla gurka, paprika och sallad. Skiva salladslöken.

4

Blanda ihop allt och häll över dressingen. Strö över cashewnötter, koriander och sesamfrön.

Näringsvärde: 483 kcal, 20 gram protein, 25 gram fett, 41 gram kolhydrater

Photo:

Linnea Swärd