Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Körsbärstomater | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
500 g | Laxfilé | |
500 g | Potatis Fast | |
1 tsp | Salt | |
1 krm | Citronpeppar | |
2 tbsp | Flytande Smör | |
200 g | Fetaost | |
1 pc. | Basilika - färsk |
Sätt ugnen på 225 grader.Lägg laxen i en smord ugnssäker form. Krydda med citronpeppar. Blanda fetaost och creme fraiche. Hacka basilikan och rör ner i blandningen. Bred blandningen över laxfiléerna. Tillaga i ca 20 min i ugnen. Servera med kokt potatis och körsbärstomater.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Citronpeppar 55g Santa Maria
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana