Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 kg | Färskpotatis | |
1 dl | Olivolja | |
1 tsp | Dijonsenap | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
1 tsp | Salt | |
3 krm | Svartpeppar | |
600 g | Fläskkarré Skivor | |
3 tbsp | Grillkrydda | |
2 tbsp | Balsamvinäger | |
50 g | Soltorkade Tomater | |
50 g | Valnötter |
Grilla fläskkarrén ca 4 minuter på varje sida. Avsluta med att strö över Grillkrydda. Skär potatisen i bitar och lägg i en skål. Blanda ner färsk basilika och valnötskärnor. Skär tomaterna i strimlor och vänd ner. Vispa ihop övriga ingredienser i en skål och häll sedan dressingen över potatissalladen.
2 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta