Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
75 g | Grana Padano | |
600 g | Kycklingfile Fryst | |
800 g | Morötter | |
65 g | Ruccolasallat | |
275 g | Hummus | |
Från ditt skafferi | ||
1,5 tsp | Salt | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Honung Flytande | |
2 tsp | Sambal Oelek | |
3 tbsp | Olivolja |
Värm ugnen till 200 grader.
Skala morötterna och skala och riv vitlök. Blanda morötterna med vitlök, 2 msk olja, honung, salt och peppar på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Rosta i ugnen i ca 35-40 min.
Lägg kycklingfiléerna i en bunke. Tillsätt 1 tsk salt och sambal oelek och gnid in kryddorna ordentligt runt om kycklingen.
Stek kycklingfiléerna i 1 msk olja i en het panna i ca 2 min/sida. Sänk värmen och låt kycklingen steka klart i pannan. Skär sedan kycklingen i skivor.
Lägg upp hummusen i en skål. Lägg upp ruccolasalladen på ett fat och toppa med de rostade morötterna och skivad kyckling. Riv över grana padano. Servera tillsammans med hummus vid sidan av.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel