Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tsp | Kanel | |
130 g | Mörk chokladkaka | |
100 g | Florsocker | |
135 g | Ägg | |
20 g | Äggulor | |
4 tbsp | Kastanjepure | |
15 g | Kakao | |
4 g | Bakpulver | |
70 g | Vetemjöl | |
130 g | Smör |
Sätt ugnen på 190°C. Smält choklad i vattenbad och tillsätt smält smör.
Vispa florsocker, hela ägg och äggula vitt. Vänd ner äggvispet i chokladblandningen.
Blanda alla torra ingredienser och vänd försiktigt ner i choklad- och äggsmeten. Smöra ugnssäkra portionsformar och fyll upp till hälften med smeten. Ställ formarna i kylen ca 1 timme.
Ta formarna ur kylen och klicka en sked kastanjepuré i varje form och grädda ca 5 min. Låt svalna ca 1 min före servering och ät gärna glass eller bara lite hallonsås till.
Photo:
david Loftus
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant